U-Don McLean omusha we-American Pie wethulwe ku-World Tourism Network: Umenyiwe!

U-Don McLean uyindoda elandela i-American Pie, iculo lezizukulwane zaseMelika nabantu abathanda i-America.

Indoda ngemuva kwe-American Pie izophendula imibuzo yamalungu e-World Tourism Network kanye eTurboNews Abafundi ngoLwesine, Januwari 20, futhi niyamenywa!

Phrinta Friendly, PDF & Imeyili

UDon McLean umenywe ngabakwa Inethiwekhi Yezokuvakasha Yomhlaba ukuletha i-American Pie nokunye okuningi emhlabeni wezokuvakasha nezokuvakasha.

Amalungu e-WTN azokwazi ukuba yingxenye ye-Q&A ehlelwe ngokusondeza eTurboNews. UDon McLean uzophinde akhulume ngohlelo lwakhe oluzayo luka-2022 olumyisa emadolobheni amaningi ase-United States, Canada, Europe, nase-Australia.

Amalungu I-World Tourism Network uthole kuqala ukubuza imibuzo ku-Q&A ephethwe ngu eTurboNews on ULwesine, Januwari 20.

UDon McLean uhlonishwe ngendondo ye-Grammy, ilungu le-Songwriter Hall of Fame, owathola indondo ye-BBC Lifetime Achievement Award, kanti ingoma yakhe eshisa izikhotha ethi “American Pie” ihlala ku-Library of Congress National Recording Registry futhi yaqanjwa njengengoma yokuqala eyi-5 yekhulu lama-20. yi-Recording Industry of America (RIAA).

Ongowokuzalwa eNew York, uDon McLean ungomunye wababhali bezingoma abahlonishwa kakhulu nabahlonishwa kakhulu emlandweni waseMelika. Emuva kokukhokha imali yakhe esigcawini sekilabhu yaseNew York ngasekupheleni kweminyaka yawo-60, uqhubekile nokushaya amahithi amakhulu afana ne-“Vincent (Starry, Starry Night),” “Castles in the Air” nokunye okuningi. Ikhathalogi yakhe yezingoma iqoshwe nguMadonna, Garth Brooks, Josh Groban, Drake, “Weird Al” Yankovic, nabanye abaningi.

Ngo-2015, umbhalo wesandla kaMcLean obhalwe ngesandla wezinhlamvu zomculo othi “American Pie” wathengiswa uChristies, wathengiswa ngemali engaphezudlwana nje kuka-$1.2 Million. U-2019 uhloniphe uDon ngenkanyezi ku-Las Vegas Walkway of Stars futhi ingoma yakhe ethi “And I Love You So” kwakuyindikimba yomshado kaPrince Harry noMegan Markle.

UDon uthole inkontileka entsha yokuqopha ne-Time-Life ngo-2020, akhipha nayo ikhathalogi yokuqoshwa kanye ne-albhamu entsha. 'Usadlala' Izintandokazi'. U-2021 ulethe izici zikaDon "American Pie" ku-Avengers' Black Widow kanye nefilimu entsha ka-Tom Hanks Finch. U-Don uthole inkanyezi ku-Hollywood Walk of Fame, wagubha iminyaka engu-50 ye-“American Pie,” waqopha inguqulo yengoma neqembu le-cappella elithi Home Free, incwadi yezingane isibhaliwe, nokunye okuningi!

Futhi uma ucabanga ukuthi izinto zihamba kancane, akunjalo kuDon McLean!

Nini?

 NgoLwesine, Januwari 20, 2022

  • 08.00 am eHawaii
  • 09.00 am Alaska
  • 10.00 am BC | I-PST
  • 11.00 am MST
  • 12.00 pm CST | Mexico DF |
  • 1.00 pm EST | EJamaica | Peru | E-Ecuador | eColombia
  • 2.00 pm Puerto Rico |
  • 3.00 ntambama Argentina | Brazil
  • 05.00 pm Cabo Verde
  • 06.00 pm UK | I-Ireland | EPortugal | Ghana | eSierra Leone
  • 07.00 pm Nigeria | EJalimane | Italy | I-Tunisia
  • 08.00 pm ENingizimu Afrika | Egypt | Greece | Jordan | Israyeli
  • 09.00 pm Kenya | ETurkey |
  • 10.00 pm UAE | I-Seychelles
  • 11.30 pm eNdiya
  • 11.45 pm Nepal

NgoLwesihlanu, January 21, 2022

  • 12.00 am Bangladesh
  • 1.00 am Thailand | Jakarta
  • 2.00 am eShayina | Singapore | E-Bali
  • 03.00 am Japan | Korea
  • 04.00 am eGuam
  • 05.00 am Sydney
  • I-07.00 i-New Zealand
Phrinta Friendly, PDF & Imeyili

Mayelana umbhali

UJuergen T Steinmetz

UJuergen Thomas Steinmetz ubelokhu esebenza ngokuqhubekayo embonini yezokuvakasha nezokuvakasha kusukela esemusha eJalimane (1977).
Wasungula eTurboNews ngo-1999 njengencwajana yokuqala ye-inthanethi embonini yezokuvakasha yezokuvakasha emhlabeni jikelele.

Shiya amazwana

eTurboNews | eTN